FRUIT SET
کود فروت ست بهگل، کود محلول ويژه متشكل از اسیدهای آمینه و حاوي بور، روی،نیتروژن و پتاسیم است. در فناوری توليد اين کود، بیشینه کارايي جذب عناصر غذایی توسط ريشه و برگ درنظرگرفته شده است.
مزایا:
- برطرف کردن همزمان کمبود بور و روی
- افزایش قدرت باروری درختان میوه
- افزایش مقاومت شکوفهها به سرمای بهاره
- افزایش گردهافشانی و لقاح و درنتیجه افزایش تشکیل گل و تعداد میوه
- حاوی اسیدآمینههای مختلف جهت افزایش جذب و کارایی عناصر غذایی
بهترین زمان مصرف کود فروت ست:
– بلافاصله پس از برداشت و قبل از ریزش برگها
تجزیه ضمانت شده – فروت ست بهگل | ||
وزنی به حجمی (W/V%) | وزنی به وزنی (W/W%) | عناصر غذایی |
5/2 | 2 | نیتروژن کل |
2/1 | 1 | پتاسیم محلول در آب (K2O) |
9/5 | 7/4 | روی محلول |
2/3 | 5/2 | بور محلول |
5/5 | 4/4 | آمینواسید آزاد |
5/14 | 5/11 | کربن آلی |
– زمان تورم جوانهها
دستورالعمل استفاده – فروت ست بهگل | |||
محلولپاشی
(در 1000 لیتر آب) |
همراه با آب آبیاری
(لیتر در هکتار) |
زمان مصرف | محصول |
3 – 2 | 5-6 | در زمان گلدهی | محصولات گلخانهای |
3 – 2 | 5-6 | یک نوبت در زمان تورم جوانهها و یک نوبت بعد از برداشت | درختان میوه |
3 – 2 | 5-6 | یک نوبت در زمان تورم جوانهها و یک نوبت بعد از برداشت | پسته |
2 – 5/1 | 4-5 | یک نوبت در زمان گلدهی و یک نوبت در زمان تشکیل میوه | هندوانه، خربزه، طالبی،
خیار، گوجه، فلفل و لوبیا |
شماره ثبت مواد کودی:63423
حجم خالص: 100 سیسی، 250 سیسی، 500 سیسی، 1 لیتر، 2 لیتر، 4 لیتر، 5 لیتر و 20 لیتر. |