SUPER AMINO
کود اسید آمینه بهگل حاوی برخی اسیدهای آمینه موردنیاز گیاهان و پتاسیم است. مصرف این کود باعث افزایش رشد گیاه و افزایش مقاومت گیاه در برابر آفات، بیماریها و تنشها میشود.
مزایا:
- تقویت سیستم ریشهای گیاه
- افزایش مقاومت در برابر تنشهای محیطی و اقلیمی
- بهبود شرایط گیاه جهت جذب عناصر غذایی
- افزایش مقاومت گیاه در برابر آفات و بیماریها
- رشد متوازن گیاه و تولید محصول با کمیت و کیفیت بیشتر
- افزایش و استحکام گلدهی و میوه دهی
- مؤثر در تشکیل میوه و بهبود عطر و طعم میوهها
- افزایش طول عمر محصول
تجزیه ضمانت شده- سـوپر آمینـو بهگل | ||
وزنی به حجمی (W/V%) | وزنی به وزنی (W/W%) | عناصر غذایی |
9/2 | 5/2 | نیتروژن کل |
2/9 | 8 | پتاسیم محلول در آب (K2O) |
30 | 26 | آمینواسید آزاد |
6/10 | 9 | کربن آلی |
دستورالعمل استفاده – سـوپر آمینـو بهگل | |||
محلولپاشی
(در 1000 لیتر آب) |
همراه با آب آبیاری
(لیتر در هکتار) |
زمان مصرف | محصول |
3 – 2 | 6 – 5 | پیش از گلدهی تا زمان برداشت 2 الی 3 مرتبه | محصولات گلخانهای |
2 – 5/1 | 5 – 4 | اوایل گلدهی تا زمان برداشت 2 الی 3 مرتبه | خیار، گوجه، فلفل و لوبیا |
5/1 – 1 | 4 – 3 | از مرحله 3-5 برگی تا زمان پر شدن دانه 2 الی 3 مرتبه | غلات |
3 – 2 | 6 – 5 | 14 روز پس از برداشت مرحله قبل | یونجه |
3 – 2 | 5-6 | پس از تشکیل میوه تا زمان برداشت 2 الی 3 مرتبه | درختان میوه |
2 – 5/1 | 5 – 4 | از مرحله 7 – 5 برگی تا زمان برداشت 2 الی 3 مرتبه | چغندرقند، سیبزمینی، پیاز و هویج |
2 – 5/1 | 5 – 4 | اوایل گلدهی تا زمان برداشت 2 الی 3 مرتبه | هندوانه، خربزه، طالبی |
3 – 2 | 5-6 | پس از تشکیل میوه تا زمان برداشت 2 الی 3 مرتبه | پسته |
شماره ثبت مواد کودی:70845
حجم خالص: 100 سیسی، 250 سیسی، 500 سیسی، 1 لیتر، 2 لیتر، 4 لیتر، 5 لیتر و 20 لیتر. |