پی کی 50

یک کود مایع بسیار غلیظ بوده و دارای مقدار فراوانی از دو عنصر فسفر و پتاسیم به همراه مواد افزاینده جذب  است. این کود دارای اسیدیته خنثی تاکمی اسیدی است و می­توان آن­ را به‌منظور افزایش وزن محصول، سفتی میوه، افزایش گلدهی، تأمین همزمان فسفر و پتاسیم و افزایش مقاومت به تنش‌های محیطی مانند سرما به کاربرد.

مزایا:

  • تأمین فسفر و پتاسیم موردنیاز گیاه در دوره رشد
  • تقویت سیستم ریشه‌ای گیاه
  • افزایش وزن، اندازه، قند و یکنواختی رنگ میوه
  • افزایش مقاومت در برابر تنش‌های محیطی و اقلیمی
  • افزایش مقاومت گیاه در برابر آفات و بیماری‌ها
تجزیه ضمانت شده-  PK50 بهگل   
وزنی به حجمی (W/V%) وزنی به وزنی (W/W%) عناصر غذایی
20 14 فسفر قابل‌استفاده (P2O5)
30 1/21 پتاسیم محلول در آب (K2O)
4 9/2 آمینو اسیدآزاد
دستورالعمل استفاده-   PK50 بهگل   
محلول‌پاشی

(در 1000 لیتر آب)

همراه با آب آبیاری

(لیتر در هکتار)

زمان مصرف محصول
3 – 2 6 – 5 از مرحله 4-6 برگی تا زمان گلدهی محصولات گلخانه‌ای
2- 5/1 5 – 4 از مرحله2-3 برگی تا زمان گلدهی به فاصله 20 روز خیار، گوجه، فلفل و لوبیا
2- 5/1 5 – 4 از مرحله 4-6 برگی و تکرار تا قبل گلدهی خربزه، هندوانه و طالبی
2- 5/1 5 – 4 شروع در مرحله پنجه‌زنی تا قبل از خوشه‌دهی غلات
3 – 2 6 – 5 شروع در مرحله پنجه‌زنی تا قبل از خوشه‌دهی برنج
3 – 2 6 – 5 مرحله استقرار:  2 الی 3 هفته پس از کشت گیاه و  3 هفته پس از مرحله اول.

مرحله برداشت:  7 روز پس از برداشت مرحله قبل.

یونجه
3 – 2 6 – 5 شروع در مرحله جوانه‌زنی تا ظهور گل حبوبات، آفتابگردان و پنبه
3 – 2 6 – 5 2-3 نوبت از مرحله 3-5 برگی تا قبل از گلدهی چغندرقند، سیب‌زمینی، هویج و پیاز
شماره ثبت مواد کودی:01565

حجم خالص: 100 سی­سی، 250 سی­سی، 500 سی‌سی، 1 لیتر، 2 لیتر، 4 لیتر، 5 لیتر و 20 لیتر.