پی کی 50
یک کود مایع بسیار غلیظ بوده و دارای مقدار فراوانی از دو عنصر فسفر و پتاسیم به همراه مواد افزاینده جذب است. این کود دارای اسیدیته خنثی تاکمی اسیدی است و میتوان آن را بهمنظور افزایش وزن محصول، سفتی میوه، افزایش گلدهی، تأمین همزمان فسفر و پتاسیم و افزایش مقاومت به تنشهای محیطی مانند سرما به کاربرد.
مزایا:
- تأمین فسفر و پتاسیم موردنیاز گیاه در دوره رشد
- تقویت سیستم ریشهای گیاه
- افزایش وزن، اندازه، قند و یکنواختی رنگ میوه
- افزایش مقاومت در برابر تنشهای محیطی و اقلیمی
- افزایش مقاومت گیاه در برابر آفات و بیماریها
تجزیه ضمانت شده- PK50 بهگل | ||
وزنی به حجمی (W/V%) | وزنی به وزنی (W/W%) | عناصر غذایی |
20 | 14 | فسفر قابلاستفاده (P2O5) |
30 | 1/21 | پتاسیم محلول در آب (K2O) |
4 | 9/2 | آمینو اسیدآزاد |
دستورالعمل استفاده- PK50 بهگل | |||
محلولپاشی
(در 1000 لیتر آب) |
همراه با آب آبیاری
(لیتر در هکتار) |
زمان مصرف | محصول |
3 – 2 | 6 – 5 | از مرحله 4-6 برگی تا زمان گلدهی | محصولات گلخانهای |
2- 5/1 | 5 – 4 | از مرحله2-3 برگی تا زمان گلدهی به فاصله 20 روز | خیار، گوجه، فلفل و لوبیا |
2- 5/1 | 5 – 4 | از مرحله 4-6 برگی و تکرار تا قبل گلدهی | خربزه، هندوانه و طالبی |
2- 5/1 | 5 – 4 | شروع در مرحله پنجهزنی تا قبل از خوشهدهی | غلات |
3 – 2 | 6 – 5 | شروع در مرحله پنجهزنی تا قبل از خوشهدهی | برنج |
3 – 2 | 6 – 5 | مرحله استقرار: 2 الی 3 هفته پس از کشت گیاه و 3 هفته پس از مرحله اول.
مرحله برداشت: 7 روز پس از برداشت مرحله قبل. |
یونجه |
3 – 2 | 6 – 5 | شروع در مرحله جوانهزنی تا ظهور گل | حبوبات، آفتابگردان و پنبه |
3 – 2 | 6 – 5 | 2-3 نوبت از مرحله 3-5 برگی تا قبل از گلدهی | چغندرقند، سیبزمینی، هویج و پیاز |
شماره ثبت مواد کودی:01565
حجم خالص: 100 سیسی، 250 سیسی، 500 سیسی، 1 لیتر، 2 لیتر، 4 لیتر، 5 لیتر و 20 لیتر. |