K40

پتاسیم عنصر با کیفیت در کشاورزی بوده و مصرف مناسب آن سلامت محصول را به دنبال خواهد داشت. بهترین زمان مصرف پتاسیم در مراحل تشکیل محصول است. فرمولاسيون ويژه اين کود باعث جذب سريع آن از راه برگ   می‌شود. کود K40 ، یک کود مایع ويژه بوده که با بیشینه کارایی جذب پتاسیم توسط ریشه و برگ گیاه است. در فرمولاسیون کود K40 بهگل، غلظت بالایی از پتاسیم به شکل معدنی و کمپلکس شده با انواع اسیدآمینه‌های موردنیاز گیاه وجود دارد. این کود به‌ویژه برای تأمین سریع مقادیر بالای پتاسیم موردنیاز گیاه توصیه می­شود.

مزایا:

  • بهبود کیفیت محصول ازنظر رنگ و طعم
  • افزایش وزن، اندازه، قند، ویتامین­ها و یکنواختی رنگ میوه
  • افزایش مقاومت به تنش رطوبتی، سرمازدگی و تنش اسمزی
  • کاهش خسارت ناشی از مصرف ازت بالا
  • بهبود خاصیت انبارداری و ماندگاری محصول
  • تأمین پتاسیم موردنیاز گیاه در دوره رشد

مزایا:

  • بهبود کیفیت محصول از نظر رنگ و طعم
  • افزایش وزن، اندازه، قند، ویتامین­ها و …
  • افزایش مقاومت به تنش رطوبتی، سرمازدگی و تنش اسمزی
  • فرمول مناسب برای مراحل انتهایی رشد گیاه
  • کاهش خسارت ناشی از مصرف ازت بالا
  • بهبود خاصیت انبارداری و ماندگاری محصول
  • تأمین پتاسیم مورد نیاز گیاه در دوره رشد
تجزیه ضمانت شده- K40 بهگل
وزنی به حجمی (W/V%) وزنی به وزنی (W/W%)  
40 28 پتاسیم محلول در آب (K2O)
8/5 4 آمینواسید آزاد
دستورالعمل استفاده K40  بهگل
محلول‌پاشی

(در 1000 لیتر آب)

همراه با آب آبیاری (لیتر در هکتار) زمان مصرف محصول
3 – 2 6 – 5 پیش از گلدهی تا زمان برداشت به فاصله 15 روز محصولات گلخانه‌ای
2- 5/1 5 – 4 پیش از گلدهی تا رمان برداشت به فاصله 15 روز خیار، گوجه، فلفل و لوبیا
2- 5/1 5 – 4 3-5  نوبت از مرحله 5 – 3 برگی به فاصله 30 روز خربزه، هندوانه و طالبی
2- 5/1 5 – 4 2-3 نوبت بعد از مرحله خوشه‌دهی به فاصله 30 روز غلات
3 – 2 6 – 5 7 روز پس از برداشت مرحله قبل یونجه
3 – 2 6 – 5 بعد از تشکیل میوه تا زمان برداشت به فاصله 30 روز درختان میوه
3 – 2 6 – 5 از شروع مغز بستن تا پر شدن مغز 3 مرحله به فاصله 30 روز پسته
3 – 2 6 – 5 3 – 5  نوبت از مرحله 8 – 7 برگی به فاصله 15 روز چغندرقند، سیب‌زمینی، هویج و پیاز
شماره ثبت مواد کودی:28655

حجم خالص: 100 سی­سی، 250 سی­سی، 500 سی‌سی، 1 لیتر، 2 لیتر، 4 لیتر، 5 لیتر و 20 لیتر.