NPK 33 MICRO

کود محلول برای محصولات زراعی و باغات نیازمند به عنصر فسفر است که با کود دهی از طریق خاک،  قابل تأمین نیست. نیتروژن، پتاسیم و عناصر کم‌مصرف کاملاً کلات شده موجود در این کود، از تغذیه نامتعادل گیاهان کشت­شده جلوگیری می­کند.محتوای بالای فسفر کود، امکان رفع سریع کمبود شدید فسفر و پیشگیری از کمبودهای نهفته را فراهم می­کند.

مزایا:

  • حاوی  فسفر بسیار بالا
  •  تقویت سیستم ریشه‌ای گیاه
  • افزایش مقاومت در برابر تنش­ها
  • نسبت متعادل عناصر پرمصرف و کم­مصرف
  •  محتوای متعادل عناصر کم­مصرف کلات شده
  • بهبود شرایط گیاه جهت جذب عناصر غذایی
  • افزایش مقاومت گیاه در برابر آفات و بیماری‌ها
  • رشد متوازن گیاه و تولید محصول با کمیت و کیفیت بیشتر
تجزیه ضمانت شده-  Micro – NPK33
وزنی به حجمی (W/V) وزنی به وزنی (W/W) عناصر غذایی
% 5/5 % 6/4 نیتروژن کل
% 20 % 6/16 فسفر قابل‌استفاده (P2O5)
% 5/5 % 6/4 پتاسیم محلول در آب (K2O)
400 ppm 330 ppm آهن کلاته با اسیدآمینه
160 ppm 130 ppm روی کلاته با اسیدآمینه
100 ppm 80 ppm مس کلاته با اسیدآمینه
420 ppm 350 ppm منگنز کلاته با اسیدآمینه
80 ppm 70 ppm بور محلول
% 3 % 5/2 آمینواسید آزاد
دستورالعمل استفاده  Micro – NPK33
محلول‌پاشی

(در 1000 لیتر آب)

همراه با آب آبیاری

(لیتر در هکتار)

زمان مصرف محصول
4 – 3 7-8 از مرحله 4-6 برگی تا زمان گلدهی محصولات گلخانه‌ای
3 – 2 5-6 از مرحله2-3 برگی تا زمان گلدهی به فاصله 20 روز خیار، گوجه، فلفل و لوبیا
3 – 2 5-6 2-3 نوبت از مرحله 3-5 برگی تا قبل از گلدهی سیب‌زمینی
3 – 2 5-6 از مرحله 4-6 برگی و تکرار تا قبل گلدهی هندوانه، خربزه و طالبی
2 – 5/1 4-5 شروع در مرحله پنجه‌زنی تا قبل از خوشه‌دهی گندم، جو و کلزا
4 – 3 7-8 شروع در مرحله پنجه‌زنی تا قبل از خوشه‌دهی برنج
3 – 2 5-6 مرحله استقرار:  2 الی 3 هفته پس از کشت گیاه و  3 هفته پس از مرحله اول.  مرحله برداشت: در صورت ضرورت و نیاز گیاه  7 روز پس از برداشت مرحله قبل. یونجه
3 – 2 5-6 شروع در مرحله جوانه‌زنی تا ظهور گل حبوبات،  آفتابگردان و پنبه
شماره ثبت مواد کودی:86727

حجم خالص: 100 سی­سی، 250 سی­سی، 500 سی‌سی، 1 لیتر، 2 لیتر، 4 لیتر، 5 لیتر و 20 لیتر.